Kabineti i Informatikës 1 dhe 2

Kabineti i Informatikës 1 dhe 2

[complete_gallery id="689" ] ...

Kabineti i Elektronikes

Kabineti i Elektronikes

[complete_gallery id="678" ] ...

Kabineti i e-Learning

Kabineti i e-Learning

[complete_gallery id="667" ] ...

Kabineti i Energjetikes 1

Kabineti i Energjetikes 1

[complete_gallery id="645" ] ...

Kabineti për Arkitektur dhe Ndërtimtari

Kabineti për Arkitektur dhe Ndërtimtari

[complete_gallery id="798" ] ...

Kabineti i Energjetikes 2

Kabineti i Energjetikes 2

[complete_gallery id="627" ] ...

Videot e fundit

Dokument 13.04.2014

NJOFTIM                                                                                                                                                          13.04.2014 ********************************** 1.Ekskursioni i maturantëve të kl. XII dhe kolektivit të shkollës teknike "Mehmet Isai"- Gjilan në R. e more ...

April 13, 2014 (0) comments

© 2012 Powered By Mehmet Isai Students

Scroll to top